Actualitat

Notícies

17-07-2016

El CN Tàrraco aconsegueix 4 medalles al Campionat de Catalunya Màster

L'equip de la secció Màster Club Natació Tàrraco format per 4 nedadors ha aconseguit 2 medalles d'or i 2 d'argent al XXXII Campionat de Catalunya Màster disputat aquest cap de setmana a la piscina coberta de 50m del CN Sabadell.


Els 2 ors han estat per Toni Pérez-Portabella a la categoria + 45 proclamant-se campió de Catalunya a les proves de 200m i 400m lliures amb uns cronos de 2.26.35 i 5.06.45 respectivament.
Els 2 argents han estat per Ferran Tortosa dins de la categoria +55 a les proves de 50 m esquena amb un temps de 40.58 i als 200m esquena amb 3.11.74.


Altres resultats destacats han estat als 400m lliures dins la categoria +50 on Manuel Valdés i Llàtser Rovira han arribat en novena i onzena posició amb uns temps de 6.10.48 i 6.32.30. Manuel Valdés també va nedar els 50 esquena aconseguint la sisena posició amb un crono de 39.60 i una desena posició als 50 lliures amb un temps de 33.43.


Les lesions de darrera hora de Carolina Haro (categoria +25) i Gemma Zapater (+35) han impedit la participació de la prova de relleus als 4x100 estils on l'equip optava a obtenir uns bons resultats i a les seves proves individuals en la modalitat femenina.


La competició ha comptat amb un total de 398 nedadors de 58 clubs, tant catalans com provinents d'altres països com França, Irlanda o Rússia.


RESULTATS I CLASSIFICACIONS:
http://www.natacio.cat/cat/seccio/veure/893

 

 

MASTERS. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center