Actualitat

Notícies

23-06-2016

Nova secció al Club: Aigües Obertes

Aquest estiu obrim nova secció al Club: Aigües Obertes, amb la col·laboració del Club de Vela Platja Llarga.

La secció de natació d'aigües obertes té la visió i missió de divulgar e iniciar la pràctica de la natació a entorns naturals tals com el mar, llacs i/o estanys.

Treballem per al desenvolupament d'una estructura integral que doni cobertura als diferents aspectes bàsic i essencials de nedar en entorns naturals com són la seguretat, orientació i aspectes tècnics específics.
Potenciem un context social i positiu que combini l'aprenentatge d'aquesta emergent pràctica esportiva amb el gaudir de noves amistats.

Objectius:
1. Oferir a els nedadors/es d'esport base i a qualsevol ciutadà/na del territori un servei permanent d'entrenament i monitoratge d'aigües obertes amb unes altes condicions de seguretat a un cost assequible.
2. Dinamitzar i promocionar la natació d'aigües obertes com un esport saludable a la demarcació.
3. Millorar les condicions d'entrenament a tots els nivells (des d'alta competició a usuaris iniciats) i de totes les edats (des d'alevins fins nedadors/triatletes màsters) a la demarcació de Tarragona
4. Promocionar Tarragona i la Costa Daurada com destí esportiu turístic amb serveis de estatge a entitats de natació i triatló a nivell nacional i internacional
5. Potenciar i coordinar acords entre entitats esportives per possibilitar una més gran varietat d'activitats a totes les edats i nivells.

INSCRIPCIONS
Si ets soci del Tàrraco, seràs SOCI TARRACO MAR, per només 15 euros per tota la temporada d'estiu.
Si no ets soci del Tàrraco, podràs ser SOCI MAR, per 30 euros per tota la temporada d'estiu, sense tenir accés a les instal·lacions del Tàrraco.

Ja et pots INSCRIURE, clica AQUí

Ara a més, per què li perdis la por, apunta't al Curs d'iniciació d'Aigües Obertes obert a tothom i gratuït: dijous 30 de juny, dimarts 5 i dijous 7 de juliol a les 18:00h al Club de Vela de la Platja Llarga. Per participar, cal que omplis aquest formulari

Aigües Obertes. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center