Actualitat

Notícies

09-06-2016

Primera temporada de tres nedadores ebrenques al CN Tàrraco

La Mireia Cid (Tortosa, 2000), l'Alba Reverte (Tortosa, 2000) i la Maria Puey (Gandesa, 2000) són tres nedadores ebrenques que pertanyen al Club Natació Tàrraco i que entrenen diàriament al Centre de Tecnificació d'Amposta a les ordres de Mariano Ferreyra des de la temporada passada.També cursen els seus estudis a l'Institut de Tecnificació d'Amposta.

L'Alba i la Mireia es desplacen diàriament des de la seva ciutat natal de Tortosa fins a Amposta per a entrenar setmanalment 8 sessions de preparació física a l'aigua i 5 de preparació física fora de l'aigua. La Maria està interna a la residència d'esportistes.

Enguany, ha estat la seva primera temporada al CN Tàrraco. En un espai reduït disposen de tots els mitjans (instal·lacions esportives i acadèmiques) per a poder treballar i entrenar molt dur per a assolir els seus reptes esportius. Molta sort a totes tres i endavant!!

nedadores ebrenques. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center