Actualitat

Notícies

08-06-2016

Conveni amb SegurCaixa Adeslas

El Club Natació Tàrraco ha signat un conveni de col·laboració amb SegurCaixa Adeslas per a realitzar diverses accions comunicatives, promocionals, socials i esportives amb la Secció de Sincronitzada del Club.

SegurCaixa Adeslas és avui dia, amb gairebé 50 anys d'experiència, líder en assegurances de salut amb una quota de mercat superior al 27%. A més, la companyia també opera a la resta de sectors no de vida: llar, accidents, automòbil, decessos, i altres. La companyia té més de 5,6 milions de clients, amb més de 3,3 milions en l'àmbit de la salut. També disposa del quadre mèdic més gran d'Espanya: 45.000 professionals, 61 delegacions, 1.150 centres d'atenció medicoassistencial, més de 300 clíniques concertades i 27 centres mèdics d'Adeslas Salut, a banda de les més de 150 clíniques pròpies d'Adeslas Dental. Els seus valors corporatius, des dels seus inicis, són: qualitat, confiança, proximitat i dinamisme, uns valors que es troben integrats en la gestió de la companyia i que tots els professionals de l'entitat assumeixen.

Mitjançant aquest conveni, SegurCaixa Adeslas ha realizzat una aportació econòmica per tal de col·laborar en les despeses del Campus d'estiu de Sincro i amb material per al mateix. 

Han signat el conveni, el vicepresident primer del Club, Sr. Joaquim Medina, i Sra. Marta Armengol Robinat, representant de SegurCaixa Adeslas a Tarragona.

 

SegurCaixa Adeslas. CNTàrraco

Conveni amb SegurCaixa Adeslas. CNTàrraco

Conveni amb SegurCaixa Adeslas. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center