Actualitat

Notícies

07-06-2016

Xerrada "Prevenció de lesions en el triatleta. Entrenament invisible: l'alimentació"

El proper dimecres 15 de juny, el Grup Alga, especialista en Medicina de l'esport, impartirà una xerrada al Club sobre "Prevenció de lesions en el triatleta. Entrenament invisible: l'alimentació". A les 19.30h s'iniciarà l'acte que comptarà amb Eduard Gutiérrez, Fisioterapeuta i Llicenciat en INEFC i, Rosa Albaladejo, dietista i nutricionista i Dra. en Nutrició i Metabolisme, que ens parlaran sobre com prevenir les lesions i com cal alimentar-nos per a la pràctica esportiva, sigui quina sigui.

Prevenció de les lesió en els triatletes

Es resoldran dubtes i es posarà llum i ordre a allò realment important per poder gaudir de l'esport sense lesionar-se. Durant la xerrada es mostraran les lesions més freqüents, s'analitzaran quins són els factors desencadenants més importants i es discutiran sobre la forma de prevenir-les. S'adaptaran per parlar de tot els dubtes que es plantegin. Es pretén millorar els entrenaments dels esportistes i fer-los més eficients.

La nutrició esportiva

La nutrició esportiva és un altre pilar per aconseguir l'objectiu de la temporada, per la qual cosa i de la mateixa manera que en l'entrenament físichi ha d'haver una planificació, en la nutrició em de tenint en compte el moment de la temporada, disciplina esportiva i l'esportista (individualitzat).

La selecció correcta de l'alimentació i hidratació durant la competició és fonamental, per aportar al nostre organisme els requeriments necessaris sense que això disminueixi el rendiment per causar molèsties gastrointestinals, entre d'altres...

Us esperem a la xerrada, oberta a tots els socis, esportistes i aficionats.

 

Global Sport. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center