Actualitat

Notícies

29-05-2016

Primer Trofeu d'estiu i Mínimes per als Campionats d'Espanya

El passat dissabte 28 de maig, es va celebrar el Trofeu Estiu al Club Natació Terrassa i els nostres nedadors van assolir mínimes per al Campionat d'Espanya:

Jordi Romero MÍNIMA C. ESPANYA 100 PAPALLONA
Juan González MÍNIMA C. ESPANYA 200 BRAÇA
Roger Caparrós MÍNIMA C. ESPANYA 100 LLIURES

També hi van participar: Anna Astasio, Anna Claver, Raquel Cruces, MIreia Giménez, Juan González, Julia Heredia, Oriol Legarre, Adrià Prades, Marta Romero i Marta Ros.

Molt satisfets perquè un total de 13 nedadors, de moment, del CN Tàrraco ja han assolit mínimes per a participar aquest proper estiu als campionat de Espanya de Natació:

CAMPIONAT ESPANYA JUNIOR I ABSOLUT LAS PALMAS DE GRAN CANARIA
César Espresati, Albert Filella, Laura López i Jordi Romero són els 4 nedadors del CN Tàrraco que ja han assolit mínimes per aquest Campionat que es celebrarà el 13 al 17 de juliol al Club Natación Metropole a las Palmas de Gran Canaria.

CAMPIONAT ESPANYA ALEVÍ PISCINA M86 MADRID
Juan González, Kayley Pacareu i Abril Rius tenen mínimes per a aquest Campionat que es celebrarà del 21 al 24 de Juliol a la piscina del Mundial 86.

CAMPIONAT ESPANYA INFANTIL MÁLAGA
Per aquest Campionat que es celebrarà a Málaga els dies 28, 29, 30 i 31 de juliol ja han assolit mínimes Roger Caparròs, Carles Coll, Júlia Heredia, Miquel A. Lara, Adrià Prades, Marta Romero i Ferran Siré. Participarem als relleus 4x 100 lliures, 4 x 100 estils i 4 x 200 lliures masculins i el 4x100 lliures i 4 x100 estils femenins.

mínimes ESPANYA. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center