Actualitat

Notícies

26-05-2016

Conveni amb "Estudiar és fàcil"

El Club Natació Tàrraco ha signat un conveni de col·laboració amb el centre "Estudiar és fàcil" per tal de promoure l'esport i l'estudi i l'aprenentatge a través de diferents accions per part de les dues entitats.

Estudiar és fàcil" i "Opositar és fàcil" es troba al carrer Major 16 de Tarragona i són dues línies de serveis emplaçades en un mateix centre i pertanyents a la mateixa empresa. S'ofereixen serveis de classes de repàs a tots els nivells, cursos d'idiomes (anglès, francès, italià, rus, alemany...), preparació d'oposicions (policia, bombers, adm.pública, docents, ICS...), formació puntual (cursos fotografia, manualitats...), servei de traduccions i servei de coaching, perquè els alumnes: assoleixin els seus objectius acadèmics i professionals, es diverteixin aprenent i coneguin i apliquin tècniques d'estudi, desenvolupant qualitats personals que contribueixin a potenciar els valors humans.

Fruït d'aquest conveni, els socis del CN Tàrraco que s'adrecin al centre ESTUDIAR ÉS FÀCIL, i que s'identifiquin amb el carnet, tindran la matrícula gratuïta. També els alumnes d' ESTUDIAR ÉS FÀCIL que s'identifiquin qal CN Tàrraco, tindran la matrícula gratuïta (40,00 euros).

La signatura de l'acord va anar a càrrec de la gerent d'ESTUDIAR ÉS FÀCIL, Clara Brull, i del President del Tàrraco, Josep M. Claver. 

Trobareu més informació sobre aquesta entitat col·laboradora a www.estudiaresfacil.cat

Estudiar es fàcil. CNTàrraco

Estudiar es fàcil 2. CNTàrraco

triptic info. CNTàrraco

triptic 2. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center