Actualitat

Notícies

15-05-2016

El CN Tàrraco, 5è. Lloc a la Final de la Copa Catalana Infantil

Ahir, dissabte 14 de maig, al CN Molins de Rei, el CN Tàrraco ha quedat 5è. a la Final de la Copa Catalana Infantil. Per primer cop, el CN Tàrraco s'havia classificat a la final A, entre els clubs classificats del primer al dotzè lloc de la fase regular, quedant en 7è lloc, el Tàrraco.

Després de dues sessions, durant tot el dia, el CN Tàrraco ha aconseguit el 5è lloc a la classificació conjunta dels 12 millors Clubs Catalans classificats a la lligueta. Ha participat en 5 jornades en les quals han competit més de 70 clubs de tota Catalunya.

L‘equip femení format per Anna Astasio, Anna Claver, Alba González, Julia Heredia, Lavinia Petrut, Marta Romero i Marta Ros ha assolit el 10è lloc, mentre que l'equip masculí format per Roger Caparrós, Carles Coll, Miquel Àngel Lara, Adrià Prades, Pol Sangregorio, Ferran Siré i Sergio Trujillo ha aconseguit el 4rt. lloc de la classificació.

Des de l'inici de la jornada, els nostres nedadors han fet un esforç encomiable per a millorar el 7è lloc assolit a la fase regular i, sense gairebé descans, han treballat molt dur per assolir aquest històric 5è lloc.

Entre les diferents proves, destaquem la 6ena. posició del relleu 4 x 100 lliures femení i la 1era. posició de l'equip masculí en aquesta mateixa prova.

 

 

Pdf > Resultats Copa Catalana Infantil

CN Tarraco a Molins de Reis. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center