Actualitat

Notícies

06-05-2016

Nou Cicle: Esport, Salut i Valors

Després de l'èxit del Cicle "L'esport com a fenomen cultural", el Club repeteix l'experiència amb un nou Cicle amb el nom "Esport, Salut i Valors" que pretén enaltir l'esport a través dels valors i de la salut que la seva pràctica ofereix.

L'esport és activitat física, però també transmet valors com la disciplina, l'esforç, treball en equip, rigor, perseverança... i també, segons cada disciplina, s'obté benestar i salut ja sigui a través de la natació, un dels esports més complerts, les activitats de fitness, el triatló, o a través d'esports d'equip com el waterpolo.

D'aquesta manera, comencem el Cicle el proper dimeceres 18 de maig, a les 18.30h, amb Dany Torterolo, Especialista en Nutrició i Esport a la Universitat de Barcelona, responsable de Nutrición y Deporte. Ens explicarà com s'ha d'alimentar un esportista per incrementar el seu rendiment.

Us esperem al Club, entrada gratuïta, oberta a tothom.

Jornades Esport i Valors. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center