Actualitat

Notícies

01-04-2016

18ena edició de la Cursa Tàrraco La Mina

El dia 15 de maig de 2016 se celebrarà la 18a edició de la CX Cursa TÀRRACO-LA MINA organitzada pel Club Esportiu Tarragona Fondistes i el Club Natació Tàrraco.

PARTICIPACIÓ

Les indicacions de l'organització han de ser respectades en tot moment. En cap moment els corredors podran sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa. Els menors d'edat hi participen sota la responsabilitat dels seus pares o tutors.

HORARI i DISTÀNCIA

La sortida tindrà lloc a les 9:30 h des del Passeig de Sant Antoni i la meta estarà situada a la Mina (Riu Francolí). El temps màxim per a completar el recorregut aproximat de 7 km serà d'una hora. El circuit romandrà tancat parcialment al trànsit. Els participants que siguin superats pel vehicle de tancament de cursa seran considerats uns vianants més de la via pública.

GUARDA-BOSSES

Servei de guarda-bosses fins les 9:15 h

INSCRIPCIONS

A partir del 31 de març. El dret d'inscripció és de 12 € fins el 8 de maig i de 14 € fins les 14:00 h del dijous 12 de maig.

Inscripcions ON-LINE a:

https://cxtarracolaminatarragonafondistes2016.wordpress.com/ i

http://www.athleticevents.net

Inscripcions PRESENCIALS a:

TARRAGONA: WALA (Ctra. N-340, 220-B Parcel·la 11), BIKILA (Rambla Francesc Macià, 5), ADIDAS Tarragona (Rbla. Nova, 73), CN TÀRRACO (Passeig Torroja, 86) i Restaurant Rafael (Prat de la Riba, 21 -de dilluns a divendres de 7:00 h a 16:00 h-) i ESPORTS ARMOBAL (C/ Cambrils, 4) de REUS.

RECOLLIDA DE PITRALLS

Tots els pitralls i els xips es recolliran, presentant el DNI, el dia 13 (a partir de les 17:00 hores) i 14 (tot el dia) de maig a BIKILA (Rambla Francesc Macià, 5)

El dia de la cursa els corredors hauran de dur el pitrall ben visible a la part davantera.

 

 

Tàrraco La Mina. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center