Actualitat

Notícies

31-03-2016

Conveni de col·laboració amb ASISA i la secció de Natació

ASISA Tarragona ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Natació Tàrraco, en concret per a la secció de natació, primer i segon equip.

ASISA, companyia líder en assistència sanitària a Espanya, creu en l'esport des de la base i, per això, aposta sempre per joves esportistes i els dóna suport en el desenvolupament de qualitats imprescindibles en la seva formació i creixement com a persones. En aquest sentit, ASISA ja és patrocinador de la Reial Federació Espanyola de Natació. Ara doncs, la Delegació de Tarragona incorpora, en els seus patrocinis esportius, el Club Natació Tàrraco per tal de transmetre i promoure entre els joves els valors esportius com el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

Per al Club de Natació Tàrraco, és important l'aportació d'ASISA al projecte del Tàrraco doncs actualment la secció de Natació es troba en un moment esportiu molt bo, tant en nombre d'esportistes com en el seu nivell, i amb ganes de participar en totes les competicions possibles. Per tal de promoure aquesta col·laboració, els nedadors del Primer i Segon equip lluiran a l'equipació la imatge de ASISA a partir de la propera temporada 2016-2017.

Han signat l'acord de col·laboració, el President del Club de Natació Tàrraco, Josep M. Claver i el Dr. Joaquim Montolio, Delegat Provincial d'ASISA Tarragona.

 

Conveni Asisa. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center