Actualitat

Notícies

31-03-2016

Conveni de col·laboració amb ASISA i la secció de Natació

ASISA Tarragona ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Natació Tàrraco, en concret per a la secció de natació, primer i segon equip.

ASISA, companyia líder en assistència sanitària a Espanya, creu en l'esport des de la base i, per això, aposta sempre per joves esportistes i els dóna suport en el desenvolupament de qualitats imprescindibles en la seva formació i creixement com a persones. En aquest sentit, ASISA ja és patrocinador de la Reial Federació Espanyola de Natació. Ara doncs, la Delegació de Tarragona incorpora, en els seus patrocinis esportius, el Club Natació Tàrraco per tal de transmetre i promoure entre els joves els valors esportius com el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

Per al Club de Natació Tàrraco, és important l'aportació d'ASISA al projecte del Tàrraco doncs actualment la secció de Natació es troba en un moment esportiu molt bo, tant en nombre d'esportistes com en el seu nivell, i amb ganes de participar en totes les competicions possibles. Per tal de promoure aquesta col·laboració, els nedadors del Primer i Segon equip lluiran a l'equipació la imatge de ASISA a partir de la propera temporada 2016-2017.

Han signat l'acord de col·laboració, el President del Club de Natació Tàrraco, Josep M. Claver i el Dr. Joaquim Montolio, Delegat Provincial d'ASISA Tarragona.

 

Conveni Asisa. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center