Actualitat

Notícies

02-03-2016

Dues medalles de Plata al Campionat d'Espanya Infantil i Júnior

El Club Natació Tàrraco ha aconseguit dues medalles de Plata al Campionat d'Espanya Infantil i Júnior per categoria que s'ha celebrat des del passat dissabte 27 de febrer i fins ahir dia 2 de març.

Ferran Siré, ha guanyat la medalla de Plata als 200 papallona i Carles Coll va guanyar-ne una altra, ahir a la tarda en 100 braça, a la vegada que també va aconseguir en aquesta competició millor marca personal.

5 nedadors del primer equip del Tàrraco han competit aquests dies al Club Natació Terrassa, seu del Campionat: Miquel Angel Lara en 50, 100 i 200 lliures + 100 papallona i Relleus; Carles Coll, competirà en 100 i 200 Braça, 100 lliures i 200 estils i Relleus; Ferran Siré competirà en 100 i 200 lliures, 100 i 200 papallona, 400 estils i Relleus; Adrià Prades i Roger Caparrós competiran en Relleus Les competicions per Relleus seran tres : 4 x 100 lliures + 4 x 100 estils + 4 x 200 lliures.

Destaquem els relleus 4x100 lliures que, tot i que no han pogut pujar al podi, el Tàrraco va quedar 4rt d'Espanya, sí que fou el primer dels equips catalans que participaven en aquesta categoria: 1ers classificats Madrid, 2ns. Mallorca i 3ers. Mijas (Màlaga). En els relleus 4x200 han quedat en sisè lloc, dels 70 equips de diferents Clubs de tot Espanya que hi van participar.

Mira aquest vídeo que recull algunes de les millors imatges del Campionat, realitzat pel nostre nedador Adrià Prades.

 

Equip CNTarraco. CNTàrraco

Ferran Siré. CNTàrraco

Carles Coll. CNTàrraco

relax piscina . CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center