Actualitat

Notícies

22-02-2016

La URV, Campiona de Catalunya de Natació

La URV s'ha proclamat aquest dissabte 20 de febrer, Campiona de Catalunya de Natació. A la classificació per punts, on es sumen les posicions del nedadors/es a totes les proves, la URV ha quedat campiona amb 1146 punts davant del UPF que va ser segona i de les altres 10 universitats catalanes que han participat en aquest campionat celebrat al Complex Aquàtic Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

En especial ens enorgulleix aquesta victòria de l'equip Esports URV pels 4 nedadors i 5 exnedadors del Tàrraco que ens son membres!! L'equip també està format per nedadors del Reus Ploms, del Cambrils Club Natació, del CN Vila-seca i del CN Eivissa.

L'equip va aconseguir puntuar en totes les proves de la competició i va mostrar la seva força imposant-se als relleus femenins i al relleu mixte final 6x50 lliures on s'obtenia puntuació doble per la classificació final. A nivell individual, dins dels premis que l'organització ofereix als 8 millors nedadors i nedadores del campionat atenent al valor de les seves marques relatives a la Taula FINA, va destacar en categoria masculina, a Biel Arilla, ex nedador del Tàrraco i estudiant de Fisioteràpia que va quedar segon millor nedador del campionat després de guanyar la prova de 50 lliures amb un temps de 24.11. Destaquem també al nedador del primer equip del Tàrraco Oriol Legarre, del doble grau d'Enginyeria Eléctrica i Electrónica que va obtenir la sisena millor marca per fer els 100m braça en 1.10.20.

En modalitat femenina, la nedadora del primer equip, Laura López Cobos d'Enginyeria Química va aconseguir la quarta millor marca per imposar-se als 50 braça amb 34.56, Judit Rosell també del primer equip del Club i estudiant de Nutrició Humana I Dietètica, la sisena per quedar segona als 400 lliures amb 4.52 i Sara Cabré, exnedadora del Tàrraco, waterpolista i estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses, setena millor marca dels campionats pels 29.34 als 50 lliures.

El conjunt universitari que ha entrenat els darrers mesos a les instal·lacions del CN Tàrraco i del Cambrils CN, ha rebut el suport i col·laboració de la delegació de la Federació Catalana de Natació, del Servei d'Esports de la URV i de la resta de clubs de de la demarcació de Tarragona que han facilitat la formació d'aquest projecte esportiu que vincula les entitats esportives amb la universitat per promoure l'esport universitari.

 

urv. CNTàrraco

urv2. CNTàrraco

urv3. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center