Actualitat

Notícies

11-02-2016

Presentació al CN Tàrraco de l'Equip de Natació de la URV

Ahir a la tarda, es va presentar l'equip de Natació de la URV al Club ja que des de l'any passat, aquets equip entrena cada dimecres al Tàrraco. L'acte va comptar amb la presència del president, Josep Maria Claver, el delegat de Tarragona de la Federació Catalana de Natació, Joan Marsillach, la responsable del Servei d'Esports de la URV, Ruth Maqués, el coordinador de l'equip de natació de la URV i president del Cambrils CN, Toni Pérez-Portabella i de l'entrenadora de l'equip i sòcia del CN Tàrraco Gemma Zapater.

L'equip, que compta amb exnedadors i nedadors del Primer equip del Tàrraco,  competirà als Campionats de Catalunya Universitaris el 20 de febrer a Cornellà, un dels campionats més nombrosos i destacats de la seva història. La selecció que  està  formada per 22 nedadors i nedadores provinents de diversos clubs del Camp de Tarragona: CN Tarraco, el Reus Ploms, el Cambrils CN, el CN Vilaseca i de també, el CN Eivissa.

La relació de nedadors són Laura López, Ana Cocostegui, Sandra Rodríguez i Carlos López d'Enginyeria Química; Marc García d' Enginyeria Elèctrica; Sara Cabré i José Javier Montón d'Administració i Direcció d'Empreses; Oriol Legarre del doble grau d'Enginyeria Eléctrica i Electrónica; Biel Arilla, Sara Cardona, Jordina Ballesté i Roger Hierro de Fisioteràpia; Mireia Baiges d'Educació Infantil; Miguel Ángel Pollino de Biotecnologia; Guillem Judal i Robert Casin de Dret; Jon Rodríguez de Relacions laborals i Dret; Judit Rosell de Nutrició Humana I Dietètica; Georgina Torres d' Infermeria; Eva Maria Hernández de Educació Social; Yaiza Jiménez de Psicologia; Fabian Altozano de Enginyeria Telèmatica i Antoni Pérez-Portabella dels Estudis de Comunicació en representació del professorat.

 

Presentació al CN Tàrraco de l'Equip de Natació de la URV. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center