Actualitat

Notícies

21-01-2016

Conveni de col·laboració amb Running Solutions

Aquest matí el Club Natació Tàrraco ha signat un conveni de col·laboració i patrocini amb l'empresa Running Solutions per a la Secció de Triatló del Club.

Aquest conveni té com a objectius promoure l'esport a través dels joves oferint beques esportives i, per l'altra, a partir d'aquesta col·laboració, les dues entitats organitzaran i promouran la Travessa de Natació Aigües Obertes el proper estiu.

Han signat el conveni el President del Club, Josep M. Claver Isern i el Director de Running Solutions, Juanan Fernández. Ambdós estaven acompanyats de una representació dels joves esportistes que seran becats per Running Solutions.

D'aquesta manera, Running Solutions oferirà material esportiu i es farà càrrec de les llicències federatives de 7 joves membres de la secció, a banda d'oferir-los també inscripcions per als esdeveniments esportius d'interès a la demarcació.

Pel President del Tàrraco, Josep M. Claver, la col·laboració amb Running Solutions "és molt positiva pel que representa tant pel suport econòmic i amb material, com pels valors afegits que comporta l'esport per als joves que s'hi volen dedicar". Per altra banda, "coorganitzar la Travessa amb l'empresa líder en gestió d'esdeveniments esportius a la demarcació és tot un honor".

Per a Juanan Fernández, Director de Running Solutions,"és molt satisfactori per a l'empresa poder realitzar aportacions per al foment de l'esport i, en aquest cas per al triatló, per un Club de referència a la ciutat i amb el qual també hi tenim una vinculació molt especia des de fa anys".

Conveni de col·laboració amb Running Solutions . CNTàrraco

Conveni de col·laboració amb Running Solutions . CNTàrraco

Conveni de col·laboració amb Running Solutions . CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center