Actualitat

Notícies

11-01-2016

Campionat Catalunya Fons Indoor al CN Barcelona

Aquest dissabte dia 9 de gener, el CN Tàrraco va participar al Campionat Catalunya Fons Indoor al CN Barcelona, on es van produir bons resultats per part dels nostres nedadors.

En categoria Infantil, Ferran Sirè va assolir la segona plaça, medalla d'argent, en un trepidant final i lluitant frec a frec amb dos nedadors del CN Sabadell. La classificació va ser tant ajustada que, al tercer lloc, van quedar exequo, és a dir que hi van haver 2 medalles de bronze. A la mateixa distància, Carles Coll va assolir la 5ena. posició a només 12 segons del pòdium i amb unes sensacions molt bones de cara a les properes competicions.

En categoria Junior, l'Oriol Legarre, any 1997, va quedar en 13ena. posició. A falta de 200 metres per arribar a la meta va patir una pujada dels bessons de les cames, però no va voler retirar-se fins arrribar al final.

En C. Junior, Miquel Angel Lara, any 2000, va assolir la 14ena. posició en una gran cursa que ha permès comprovar que la seva lesió queda totalment oblidada. El nedador Adrià Prades, va lluitar fins al final, assolint la 15ena. posició i Roger Caparros la 18ena.

Cal destacar el gran esforç realitzat per aquest grup de nedadors que van obtenir la 6ena. posició en la classificació per Clubs d'un total de 17!

Volem valorar molt positivament l'esforç de tots ja que tenim un equip de grans nedadors, excel·lents persones i de grans companys com ho demostra que fins a quatre nedadors no participants, es van desplaçar fins a Barcelona per donar suport als seus companys i amics del CN Tàrraco.

 

Campionat Cat Fons Indoor. CNTàrraco

Campionat Cat Fons Indoor. CNTàrraco

Campionat Cat Fons Indoor. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center