Actualitat

Notícies

20-12-2015

Piscina amb el nou sostre

Aquesta tarda s'ha obert als nedadors i socis del Club, la piscina de competició. El canvi del sostre, ja està a la seva fase final, només resten petits treballs exteriors que no impedeixen el funcionament ordinari de la piscina.

L'obra, que s'ha allargat uns dies més del previst per qüestions metereològiques i per motius estructurals, es donarà per acabada durant els propers dies. Aquests canvis en els terminis de l'obra, han modificat el calendari de competicions de les diferents seccions del CN Tàrraco, però a partir d'avui, tot torna a la seva normalitat.

El Trofeu Nadal, que es celebra cada any al Club, tindrà lloc el proper dia 29 de desembre. La secció de sincronitzada entrenarà avui també a la piscina.

Agraïm la comprensió mostrada pels socis i nedadors i donem les gràcies als socis, institucions i empreses que ens han ajudat a fer possible aquest canvi del sostre! Per fi, ja el tenim!

 

nou sostre piscina. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center