Actualitat

Notícies

20-12-2015

Piscina amb el nou sostre

Aquesta tarda s'ha obert als nedadors i socis del Club, la piscina de competició. El canvi del sostre, ja està a la seva fase final, només resten petits treballs exteriors que no impedeixen el funcionament ordinari de la piscina.

L'obra, que s'ha allargat uns dies més del previst per qüestions metereològiques i per motius estructurals, es donarà per acabada durant els propers dies. Aquests canvis en els terminis de l'obra, han modificat el calendari de competicions de les diferents seccions del CN Tàrraco, però a partir d'avui, tot torna a la seva normalitat.

El Trofeu Nadal, que es celebra cada any al Club, tindrà lloc el proper dia 29 de desembre. La secció de sincronitzada entrenarà avui també a la piscina.

Agraïm la comprensió mostrada pels socis i nedadors i donem les gràcies als socis, institucions i empreses que ens han ajudat a fer possible aquest canvi del sostre! Per fi, ja el tenim!

 

nou sostre piscina. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center