Actualitat

Notícies

30-12-2015

Trofeu de Nadal

El Trofeu de Nadal, patrocinat per Hidrotàrraco, empresa col·laboradora, es va celebrar el passat dia 29 de desembre al Club Natació Tàrraco. Enguany la data va estar marcada per les obres del canvi de sostre que van retardar una setmana el Trofeu.

Amb una important participació de Clubs de la província, ha estat ser una de les últimes competicions d'aquest final d'any 2015, i els nedadors i nedadores s'esforcen més si cal per aconseguir els rècords socials i provincials que tenen a l'abast.

El Trofeu Nadal va comptar amb la participació del C.N. Vendrell, C.N. Reus Ploms, C.N. Cambrils, C.N. Vila-seca, C.N. Salou i C.N. Tàrraco, amb prop de 300 participants. Es van lliurar trofeus als tres primers de cada categoria.

Conjuntament a aquesta tradicional competició del CN Tàrraco es va celebrar el Trofeu J. F. Reyes, -competició que ret homenatge a una de les persones que van estar més vinculades al club-, amb una prova molt espectacular, els relleus de 8x50 lliures mixte, a on els clubs presenten els dos millors nedadors/es de cada categoria formant un equip de relleus.

Els trofeus van ser lliurats pel Sr. Goyo Díaz, -fill del soci fundador del club Ulpiano Díaz, el qual patrocina el trofeu a la millor marca de la competició, que van ser Mireia Giménez i César G-Espresati del C.N. Tàrraco-, pel representant d'Hidrotàrraco i per la família Reyes, com a col·laboradors habituals del CN Tàrraco, acompanyats del President del club, Josep M. Claver.

Tanmateix, al finalitzar la competició es van lliurar premis als primers classificats provincials de llarga distància de la temporada passada i també als guanyadors del concurs Pintanadales d'enguany, que van ser Laia Garcia Pallarés (1a.), Paula Díez Ros (2a.) i Marc Sumoy Bergadà (3r.).

 

Pdf > Resultats Trofeu de Nadal CN Tàrraco

trofeu nadal 1. CNTàrraco

trofeu nadal 2. CNTàrraco

trofeu nadal 3. CNTàrraco

premiats pintanadales. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center