Actualitat

Notícies

27-12-2015

Nedadors del Tàrraco s'imposen a la 106a Copa Nadal disputada al Port de Barcelona

Els nedadors del CN Tàrraco Sabina Martínez, representant el CN Aquamàster, i Jose Javier Montón es van imposar en la categoria de Màster A de la 106a Copa Nadal disputada al Port de Barcelona el dia de Nadal i en la qual hi van disputar 350 nedadors.

Jose Javier Montón es va imposar en la seva categoria per quart any consecutiu i Sabina Martínez, per segon any seguit.  Enguany ha estat doncs, la segona vegada que hem pogut veure un podi tarragoní en la tradicional competició que es disputa en les aigües del Port de Barcelona. En aquests ocasió l'aigua es trobava a una temperatura de 14,9 graus.

La Copa Nadal la organitza el Club Natació Barcelona, es tracta d'una travessa de 200 metres de recorregut que va començar a les onze del matí i amb cinc sèries segons la categoria amb sortida i arribada al Portal de la Pau de Barcelona.

106 Copa Nadal Barcelona. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center