Actualitat

Notícies

02-12-2015

Continuem amb les obres del sostre

Com sabeu, ja estem duent a terme l'esperada obra del canvi de coberta de la piscina de competició al Club. Aquest canvi del sostre tenia uns terminis fixats que, malauradament, no es podran complir degut a diversos contratemps.

Inicialment, el fort vent que es va produir la primera setmana va provocar que la retirada de la coberta antiga fos més lenta del previst i, en segon lloc, una vegada el sostre retirat, s'han trobat defectes en l'estructura. Uns defectes ocasionats pel pas del temps i, que ara el Club, realitzant un sobreesforç econòmic, haurà de reparar.

Per aquests motius, l'obra es retardarà i la piscina entrarà en funcionament el proper dia 21 de desembre. Lamentem els perjudicis i molèsties que els puguem causar i reiterem que l'ús de les piscines queda limitat de la següent manera:

De dilluns a divendres, de 17.15 a 19.15h, la piscina mitjana estarà tancada al públic. Com ja saben també , la franja horària de 16 a 20h, de dilluns a divendres, és la de màxima ocupació al Club, en aquest sentit i sempre que els sigui possible, els preguem que facin ús de la piscina mitjana fora d'aquest horari.

Som conscients que aquestes setmanes alteren el ritme diari de socis i nedadors, moltes gràcies per la vostra paciència i comprensió.

 

sostre. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center