Actualitat

Notícies

13-11-2015

Comencem amb el canvi del sostre!

La propera setmana el Club Natació Tàrraco iniciarà l'obra del canvi de coberta de la piscina de competició. Per a la seva informació i perquè afectarà l'ús de les piscines els detallem com es desenvoluparan les obres per tal que ho tinguin en compte.

El dilluns dia 16 de novembre tindrà lloc la col·locació dels andamis exteriors i, a partir del dimarts 17 i fins el divendres 20 de novembre, s'efectuarà el desmuntatge de la coberta. Diumenge 22 es pujaran els materials a la coberta i, de dilluns 23 de novembre fins diumenge 6 de desembre, es realitzarà el muntatge de la nova coberta.

Degut a la col·locació de la nova coberta, l'ús de les piscines queda afectat de la següent manera:

De dilluns a divendres, de 17.15 a 19.15h, la piscina mitjana estarà tancada al públic. Com ja saben també , la franja horària de 16 a 20h, de dilluns a divendres, és la de màxima ocupació al Club, en aquest sentit i sempre que els sigui possible, els preguem que facin ús de la piscina mitjana fora d'aquest horari.

A partir del dia 6 de desembre, ja es podrà utilitzar la piscina de competició. Una data que és orientativa i que estarà marcada segons el desenvolupament de l'obra. En el cas de variacions, els avisarem oportunament.

Som conscients que aquestes tres setmanes d'obres a la piscina alteraran el ritme diari dels socis i nedadors del Club, els preguem paciència i comprensió.

Moltes gràcies!

canviem el sostre. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

24 Hores de Natació

13 i 14 de Setembre 2019

 

Participa a les 24 Hores del Club!! Entrada lliure i gratuïta

 

 

V Tàrraco Aigües Obertes

7 de setembre de 2019

 

Reserva't el dia! El proper 7 de setembre, t'esperem a les platges de Tarragona!

 

 

Cursa Tàrraco La Mina

Maig 2018

 

Arriba la 20ena edició d'aquesta reconeguda CX Cursa Tàrraco - La Mina que aplegarà centenars de participants. Apunta't i gaudeix del recorregut!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

Mediaframe Producciones S.L.

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass