Actualitat

Notícies

13-11-2015

Comencem amb el canvi del sostre!

La propera setmana el Club Natació Tàrraco iniciarà l'obra del canvi de coberta de la piscina de competició. Per a la seva informació i perquè afectarà l'ús de les piscines els detallem com es desenvoluparan les obres per tal que ho tinguin en compte.

El dilluns dia 16 de novembre tindrà lloc la col·locació dels andamis exteriors i, a partir del dimarts 17 i fins el divendres 20 de novembre, s'efectuarà el desmuntatge de la coberta. Diumenge 22 es pujaran els materials a la coberta i, de dilluns 23 de novembre fins diumenge 6 de desembre, es realitzarà el muntatge de la nova coberta.

Degut a la col·locació de la nova coberta, l'ús de les piscines queda afectat de la següent manera:

De dilluns a divendres, de 17.15 a 19.15h, la piscina mitjana estarà tancada al públic. Com ja saben també , la franja horària de 16 a 20h, de dilluns a divendres, és la de màxima ocupació al Club, en aquest sentit i sempre que els sigui possible, els preguem que facin ús de la piscina mitjana fora d'aquest horari.

A partir del dia 6 de desembre, ja es podrà utilitzar la piscina de competició. Una data que és orientativa i que estarà marcada segons el desenvolupament de l'obra. En el cas de variacions, els avisarem oportunament.

Som conscients que aquestes tres setmanes d'obres a la piscina alteraran el ritme diari dels socis i nedadors del Club, els preguem paciència i comprensió.

Moltes gràcies!

canviem el sostre. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center