Actualitat

Notícies

27-10-2015

Ruta als Avencots de la Mussara

Els socis Rosa Martin Castellví i Miquel Oliva Carrión organitzen de nou, una ruta de senderisme pel dia 21 de novembre. Es tracta d'una excursió als Avencots de la Mussàra, de dificultat baixa i amb un desnivell de 240 metres.

La Serra de La Mussara ens ofereix impressionants sorpreses geològiques. Els poc anomenats Avencots de La Febró i de la Roca del Migdia són una d'elles. Sortirem a les 08.00h del pàrquing del cementiri de Tarragona i deixarem el cotxe a la Mussara.

Anirem direcció al Pla de l'Agustenc → seguint un Gr 7 que ens portarà a La Febró → a la dreta ben aviat hi ha un senderol → fent cap a un camí de carro seguim capa la dreta → ben aviat trobarem un senderol a l'esquerra → a uns 700 metres trobarem a la dreta els Avencots de La Febró → aquí dintre ens podem perdre anar al nostre aire a investigar, podem passar hores → per sortir dirigim una mica nord oest → si volem visitar la Roca del migdia, tornarem enrere i visitarem la Roca, tornarem a entrar en els Avencots → seguirem en direcció al Barranc de la font Freda →arribarem a una pista anirem a l'esquerra → trobarem més endavant una cruïlla d'un camí a la dreta l'agafarem → quant troben a la dreta el PR al seguirem → pujarem al Grau dels avencs de la Febró → visitarem els Avencs de la Febró → tornarem a la Mussara. Una passejada fantàstica!!

Cal anar ben calçat, portar una cantimplora amb aigua, l'esmorzar. També es recomana una protecció per al cap, per si fes sol, i un impermeable, en cas de pluja. La durada s'estima entre 4 i 5 hores.

Si ha amenaces de pluja, s'anul·laria l'excursió.

Podeu apuntar-vos a la recepció del Club i per a qualsevol informació o més detalls podeu enviar un mail al soci Miquel Oliva, molivac1@gmail.com

 

 

Pdf > Ruta dels Avencots a la Mussara

Pdf > Clàusula exoneració responsabilitat CN Tàrraco

Ruta dels Avencots a la Mussara. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center