Actualitat

Notícies

20-10-2015

VII Seminari Internacional d'Aikido

L'Associació Catalana Aikido Dento Iwama Ryu (A.C.A.D.I.R.) amb seu al Tàrraco organitza el proper 7 de novembre a les instal·lacions del Club Natació Tàrraco el VII Seminari Internacional d'Aikido tradicional de l'escola Dento Iwama Ryu.

En aquesta ocasió, la persona encarregada d'impartir el seminari i que ve des de Torino, Itàlia, serà el Mestre Stefano Di Carlo 5è. Dan de l'escola Shinshin Aikishurenkai de Japó.

El Seminari constarà de sis sessions repartides en tres al matí i tres a la tarda d'una hora cadascuna. Està obert a qualsevol persona practicant o expracticant d'Aikido i, indistintament, de l'escola que practiqui.

Les persones que, durant el dia, desitgin presenciar el seminari com espectadors, ho podran fer sense problema, però l'organització es reserva el dret de les fotografies i gravacions de vídeo.

Adjuntem document amb el programa del Seminari. Per a més informació, sobre inscripcions, preus, horaris i més, podeu adreçar-vos a aikido@cntarraco.cat

Pdf > Programa VII Seminari Internacional d'Aikido

Seminari Aikido. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center