Actualitat

Notícies

10-10-2015

1a. Jornada de la Lliga de Clubs Infantil i la Jornada de Fons i Estils

El passat dissabte 4 d'octubre es va donar el tret de sortida ala temporada competitiva 2015-16 amb la celebració de la 1a. Jornada de la Lliga de Clubs Infantil i la Jornada de Fons i Estils a la piscina del CN Tàrraco. En aquesta ocasió van participar 66 nedadors/es d'arreu la província de Tarragona del quals 25 van ser del CN Tàrraco. Les proves que es van nedar van ser els 400 estils més les proves de fons 800 noies i 1500 nois.

2 nous rècords socials

Pel que fa a la participació dels nostres nedadors destacar que Mireia Giménez va establir un nou rècord social als 800 lliures categoria Absoluta amb un temps de 09.19.52 batent l'anterior rècord d'Esther Boronat de l'any 1991 de 09.21.31.

També Ferran Siré va establir un nou rècord social 14 anys a la prova de 400 Estils amb un temps de 04.47.92. L'anterior rècord social pertanyia a Eric Pedrol des de l'any 1996 amb un temps de 04.55.61.

Van ser moltes les millors marques personals les que es van assolir a la primera prova de la temporada que tot just s'inicia, fet que ens fa pensar molt positivament per la resta de la temporada.

Enhorabona a tots!!!

 

Mireia Giménez . CNTàrraco

Ferran Siré. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center