Actualitat

Notícies

09-10-2015

I Trobada Aquàtica InTarraction

Aquest matí el Club Natació Tàrraco ha celebrat la I Trobada Aquàtica Intarraction una iniciativa generada conjuntament amb la Fundació Onada, l'Escola SOLC i el Consell Esportiu del Tarragonès.
Aquesta iniciativa pionera té l'objectiu de potenciar les capacitats físiques i psíquiques de persones amb necessitats especials a través de l'esport per a facilitar la seva integració a la societat. L'equip professional del Tàrraco i els seus socorristes amb els voluntaris i monitors de la Fundació Onada i de l'Escola SOLC han participat junts en l'activitat d'avui.

40 participants, d'edats compreses entre els 6 i els 60 anys, d'ambdós sexes, s'han tirat a la piscina per nedar, jugar i practicar diferents activitats aquàtiques com els relleus, les curses d'obstacles o l'aqua bàsquet. Després de la pausa per esmorzar, s'han dividit en dos grups per fer activitats d'iniciació al waterpolo i a la natació sincronitzada.

La primera Trobada Intarraction ha començat a les 10.30h i ha acabat a les 13.00h. Seguidament, els participants han dinat al propi Club i s'ha tancat la jornada amb una petita sessió lúdica de ball. Satisfacció en la primera valoració de la jornada, per part de tot l'equip i entitats integrants, per com s'ha desenvolupat l'activitat i, sobretot, veient la diversió i alegria dels petits i grans durant la seva activitat a l'aigua.

El Club Natació Tàrraco té com un dels seus objectius, al full de ruta del projecte Intarraction crear regularment, esdeveniments esportius amb necessitats especials, sempre amb el suport de col•lectius, entitats i associacions amb necessitats especials del nostre entorn.

En aquest sentit, el programa Intarraction inclou la identificació de la necessitat especial de la persona i el seu context sociocultural i socioeconòmic, adaptació de les tasques, material i/o d'altres requeriments necessaris de l'esportista per a l'activitat seleccionada i la integració l'esportista, amb necessitats especials, dintre d'un equip per a la seva inserció social.

 

Intarraction. CNTàrraco

Intarraction 2. CNTàrraco

Intarraction 3. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center