Actualitat

Notícies

30-09-2015

"L'esport com a fenomen cultural"

El proper dimarts 13 d'octubre, el CN Tàrraco organitza dins el Cicle de Conferències "L'esport com a fenomen cultural", la xerrada "L'esport a la Tàrraco romana" a càrrec de Joaquín Ruiz de Arbulo, Catedràtic d'Història Antiga i Professor de la URV a les 19.00h a l'Antiga Audiència de Tarragona.

Investigadors i científics confirmen que hi ha indicis que suggereixen que els xinesos ja practicaven activitats esportives des del 4000 aC. Els monuments als faraons ens indiquen que una quantitat considerable d'esports, com la natació i la pesca esportiva, es van dissenyar ja fa milers d'any a l'Antic Egipte... I, si ens apropem a l'època de l'Antiga Grècia, sabem que ja hi havia una extensa varietat d'esports que es van convertir en una part tan important de la seva cultura que els grecs van crear
els populars Jocs Olímpics.

El proper dia 23 d'octubre, continuarà el cicle la xerrada "La dona, protagonista de l'esport català" amb una taula rodona formada per l'esquiadora tarragonina Campiona d'Espanya Slalon 2009, Andrea Jardí; l'exnedadora de sincronitzada olímpica, Gisela Morón, i l'entrenadora i exjugadora de bàsquet, Carme Lluveras. Moderarà la taula, la Presidenta del Col·legi de Periodistes de Tarragona, Sara Sans.

Per al Club Natació Tàrraco, és important promoure els valors culturals de l'esport: la tenacitat i la perseverança, el sentit de l'autodisciplina, la capacitat de treballar en equip i de conjuntar‐se, sense que això vulgui dir anul∙lar l'esforç individual i, sobretot, l'esperit de superació. Aquests són valors indispensables per a l'individu que vol transcendir i donar el millor d'ell mateix, però també són valors indispensables per a una societat que vulgui ser cada dia millor, en tots els sentits.

Actualment, és inqüestionable que l'esport és un element central de la nostra societat. Molta gent practica diàriament algun esport i, l'esport professional és l'espectacle que atrau més espectadors avui dia, tant en directe com a través dels mitjans de comunicació.

Entrada gratuïta. Us hi esperem a tots!!!

Cicle de conferències:

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center