Actualitat

Notícies

20-09-2015

Celebració de les XXIX 24 Hores de Natació

Les 24 Hores del Tàrraco es tracta de la jornada més rellevant a nivell social del Club en la qual tots els tarragonins hi poden participar i s'obre a la ciutat per tal de promocionar l'esport mare del Club que és la natació. Enguany, s'ha superat el nombre de participants al llarg de les 24 Hores, arribant prop de les 500 persones.

Pedro Sánchez, secretari general del PSOE, va ser present a la cita esportiva i més social del CN Tàrraco, les 24 Hores de Natació. El secretari general del PSOE va visitar el Club i va parlar amb els socis i amics del Tàrraco.

De la mà del President del Club, Josep M. Claver, i membres de la Junta, va conèixer l'acte de les 24 Hores, les instal·lacions i seccions de l'entitat i la campanya de micromecenatge "Canviem el Sostre" de la piscina coberta més antiga. Especialment es va interessar per la Secció de Sincronitzada del Club, doncs la seva filla vol iniciar-s'hi, i va conversar una bona estaona amb l'entrenador del Primer Equip, Ignacio Reyes, i amb els seus nedadors.

El Club, enguany, havia convidat als diferents líders polítics locals, catalans i espanyols per tal de donar a conèixer i promoure la natació, un dels esports que compta amb més practicants.

La 29ena. edició de les 24 Hores de Natació va ser inaugurades el dia 18, a les 19.00h, pel president del Consell Esportiu del Tarragonès, Raül Font i el President del Club, Josep M. Claver. Va ser present a l'acte l'Arquebisbe de Tarragona, Sr. Jaume Pujol Balcells.

La jornada esportiva també va comptar amb l'assistència del Secretari General de l'Esport, Sr. Ivan Tibau. El Sr. Tibau va participar als relleus de Natació, sobre les 20.20h, amb la representant territorial de l'Esport a Tarragona, Sra. Gemma Solé. A més, també seran presents els portaveus del Grup Municipal d'ERC, Pau Ricomà, de CiU, Albert Abelló, de Ciutadans, Rubén Viñuales, entre altres.

Els diferents clubs esportius de la ciutat també han participat als relleus de natació: el CBT, el Club de Vela Platja Llarga, el Club Tennis Park, Club esportiu Fondistes de Tarragona, el Club de Rugby Tarragona i el Club Triatló Tarragona. Rostres populars com el periodista i triatleta Jordi Gil o l'alpinista Òscar Cadiach.

Els relleusvan acabar dissabte 19, a les 19.00h amb Laura Amorós, una de les responsables de la Secció de Sincronitzada del CN Tàrraco. Durant totes les 24 hores, al voltant dels relleus de natació, el Club organitza diferents activitats lúdiques i esportives per tal d'amenitzar la jornada. Entre les diferents activitats, es va celebrar la desfilada infantil, zumba per a tots, el monòleg amb Andreu Casanova, graellada popular, el concert de música en directe dels Chicanos, ski surf... avui dissabte es celebren el Trofeu Triangular de tennis taula, partits masculins i femenins de waterpolo, la festa aquàtica infantil, i la tradicional sardinada... entre altres. L'entrada durant aquests dos dies al Club, ha estat oberta a tothom i gratuïta.

La cloenda de les 24h va culminar amb la presentació dels Equips de la nova temporada del Tàrraco i amb una exhibició de Natació Sincronitzada amb els equips convidats d'altres Clubs de Catalunya. La representant territorial de l'Esport a Tarragona, Sra. Gemma Solé, ha acompanyat de nou al President del Tàrraco en l'acte.

Tots els participants als relleus han rebut una samarreta de les 24 Hores i una bossa amb diferents productes de marxandatge de les empreses col·laboradores.

 

primer relleu 24h . CNTàrraco

24 Hores de Natació 5. CNTàrraco

24 Hores de Natació 6. CNTàrraco

24 Hores de Natació 4. CNTàrraco

24 Hores de Natació 3. CNTàrraco

24 Hores de Natació. CNTàrraco

24 Hores de Natació 2. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center