Actualitat

Notícies

12-08-2015

Repsol fa una aportació de 5.000 euros al projecte de mecenatge Canviem el sostre

El Club Natació Tàrraco ha rebut aquest mes de juliol una aportació de 5000 euros de l'empresa Repsol, per al projecte Canviem el Sostre del Club.

L'empresa té vinculació amb el CN Tàrraco, des de fa anys, a través d'un conveni per tal que els seus treballadors puguin utilitzar les diferents instal·lacions del Tàrraco, amb certs avantatges. En aquests moments, difícils per l'entitat, Repsol s'ha sumat al mecenatge per ajudar a canviar el sostre de la piscina més antiga.

El President del CN Tàrraco, Josep Maria Claver, agraeix la col·laboració de l'empresa química "en nom de tots els socis, doncs una dificultat com la que ara mateix pateix el Club amb la implicació dels amics, socis, empreses i institucions del territori la podrem resoldre ben aviat". Per Claver, tota aportació és benvinguda, "tot suma, el que no volem és haver de tancar la piscina".

El CN Tàrraco ha lliurat a Repsol l'AUCA dels 50 anys del Club i ha col·locat una placa commemorativa gravada a l'entrada del Club com agraïment a la seva contribució.

El projecte de mecenatge del Tàrraco, iniciat ara fa un any, busca fons per tal de poder canviar la coberta de la piscina més antiga de l'entitat, una xifra que puja a 150.000 euros.

Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona ha manifestat que "el CN Tàrraco és una entitat senyera a la ciutat i agraïm que ens hagin convidat a sumar-nos a l'esforç que estan fent moltes altres persones de cara a aconseguir canviar el sostre de la piscina. Estic segur que entre tots ho aconseguirem".

Repsol fa una aportació de 5.000 euros al projecte de mecenatge Canviem el sostre. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center