Actualitat

Notícies

05-08-2015

Triatló segueix destacant per la seva participació arreu

Com sempre, la secció de Triatló ens sorprèn per ser present en la diverses proves que es realitzen arreu. Aquí teniu el resum dels darrers dies:

CLASSIFICATORI CAMPIONAT ESPANYA TRIATLÓ DISTÀNCIA OLIMPICA (BANYOLES)
 
El CN Tarraco va tenir dos representants a la sortida entre els 82 valents que buscaven 15 places que donaven la classificació per al Campionat d'Espanya distància olímpica que se celebrarà a Altafulla a finals d'agost. Raul Gómez va acabar 12è i va aconseguir la classificació, Jordi Trapé, malalt a la sortida, només va poder aconseguir la posició 36 després d'una cursa doelnta a peu. Enhorabona Raul per aquest slot a Altafulla i molta força Jordi per tot el que et queda per endavant!!
 
En la prova Open dels cadets Fran Grima i Raul Larrosa van acabar en el lloc 28 i 71 respecticamente.
 
AQUATLÓ DE CUNIT
Raul Gómez de nou es va moure  en les posicions capdavanteres i va acabar en 5ª posició. Jorge de Andrés va ocupar la 28a posició i 3er Veterà 1. Enhorabona als dos!!
 
ISKLAR NORSEMAN EXTREME TRIATHLON (NORWAY)
Rafa Prado va acudir a Eidjford (Noruega) per a participar com a suport d'un triatleta del CT Diablillos de Rivas, un dels ironman's més durs del món. Una prova triatlética impossible de realitzar sense suport ja que es neda en aigües a 11 graus, es pedaleja en un circuit exigent de 180km sense avituallaments (només el suport de menjar, beguda i roba del teu suport) i es corren 42km amb un desnivell positiu de 2000m que deriven del km 25 al 42 (d'aquests, els últims 5km són d'obligat seguiment a peu pel suport doncs s'endinsa en un territori de difícil accés i està prohibit moure's en solitari). Després de sortir de l'aigua en 10è lloc, la bici va ser un calvari per baixar a córrer en el lloc 80è. La cursa a peu durant els primers 25km van ser de remuntada fins a col·locar-se en Top 50. Els últims 17km van ser més durs del que la prova suposava i van acabar en el lloc 91è. Rafa Prado va aprendre de la prova i va agafar totes les dades necessàries per tornar properament com a protagonista de l'esdeveniment i a la recerca de conquistar el cim.
 
TRIATHLON D'ALPE D'HUEZ DISTÀNCIA OLÍMPICA
Oscar Martínez, va competir el cap de setmana en el 10è aniversari del mític Triathlon d'Alpe Huez. Una prova en aquesta distància de gran nivell, ja que molts ho prenen com a últim test de cara al Embrunman del 15 d'agost. Marcel Zamora, Olivier Marceau, Fernando López de Sagredo... entre altres, estaven entre els seus participants. L'Oscar Martínez acabar en el lloc 69è i 22è a la SUB23. L'any que ve tornarà per pujar diversos esglaons més.
 
Altres esportistes de la secció han participat en diverses proves provincials d'atletisme, entre altres disciplines. Gràcies a tots per seguir sent plurals cada cap de setmana!!

TRI Agost . CNTàrraco

TRI Agost  2. CNTàrraco

TRI Agost 4. CNTàrraco

TRI Agost 3. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center