Actualitat

Notícies

25-07-2015

2 Medalles d'Or i 1 de Bronze al Campionat de Catalunya Junior i Open Ciutat de Mataró

Des del dimecres 23 de juliol fins ahir divendres 25, s'ha celebrat a la piscina del CN Mataró el Campionat de Catalunya Junior i el Open Ciutat de Mataró. 8 han estat els nedadors del CN Tarraco que han participat en aquest esdeveniment esportiu que quasi posa fi a la temporada 2014/2015 a les categories Júnior i Absolut. La participació ha estat molt gran ja que, a part del propis clubs catalans, han participat clubs Europeus i de la resta de l'Estat. El nivell de les finals també ha estat molt alt.

El nivell competitiu dels nostres nedadors ha estat molt elevat ja que han participat en nou finals a la tarda, destacant: les 2 Medalles d'Or (Campìó de Catalunya) de Cèsar Espresati als 100 i 200 papallona, el Bronze d'Oriol Legarre als 200 braça (tot i nedar lessionat), el 5è lloc de Jordi Romero als 200 papallona i les finals A de Laura López als 50, 100 i 200 braça i d'Albert Filella als 50 lliures. Sergio Bessa, Raquel Cruces i Silvia Pradas van completar l'expedició tarraconina. Cal destacar l'excel·lent ambient de l'equip, el constant suport entre tots els nedadors i la inestimable ajuda dels pares. Més enllà dels resultats competitius, cal valorar l'esforç de tots i la voluntat de voler fomar part d'aquest Club i que tots són imprescindibles per a poder formar l'equip!

Des del CN Tarraco VOLEM FELICITAR A TOTS els esportistes per la seva implicació amb l'esport de la natació i amb el CN Tàrraco ja que porten molts anys entrenant molt dur i  duent el nom del nostre del Club arreu. Desitjem que aquest resultats donin la motivació necesària per a continuar amb il·lusió i seguir treballant en aquest objectiu comú.

ENHORABONA A TOTS, FORÇA TÀRRACO!!!

 

Campionat Catalunya Junior 1. CNTàrraco

Campionat Catalunya Junior. CNTàrraco

Campionat Catalunya Junior 2. CNTàrraco

Campionat Catalunya Junior 3. CNTàrraco

Campionat Catalunya Junior 4. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center