Actualitat

Notícies

22-07-2015

La secció de Triatló amb molt bona marxa!

Com és habitual en aquesta època, en les últimes setmanes, hem tingut múltiples components de la secció de Triatló disputant diferents proves per tot el territori espanyol i català i amb molt bons resultats!

Altriman: Joan Anton, va realitzar un dels ironman's més durs del planeta, molt a prop de casa, a la Cerdanya francesa, concretament a Les Angles, molt a prop de Font Romeu. 3,8 km de natació nocturn, 190km de bici en un sector amb ports tan coneguts com el Pailheres i desnivell positiu de 5000m i 42km amb diverses pujades fins a la localitat de Les Angles. Un repte aconseguit per un dels nostres homes de ferro que el va acabar en poc més de 16h.

Aquatló de Torredembarra: Raul Gómez va finalitzar en quarta posició a tan sols 16 segons del pòdium ocupat per Albert Parreño, José Santos Garcés i Carlos Galindo. Jorge de Andrés va ocupar la 17a posició i el cadet Xavier Ros la 32a posició fent d'això un 5è lloc per equips en aquesta prova del circuit català de Aquatló. Jorge de Andres va acabar com a primer veterà i Xavier Ros com 4rt. cadet.

Triatló olímpic Bola del Món (Madrid): Oscar Martínez, va acabar 4rt. d'aquest extrem de Triatló i 1r. sub23. tot i no acabar molt satisfet. Oscar està ultimant la seva preparació per al triatló d'Alpe Huez de les properes setmanes sobre distància olímpica.

Triatló sud de Cantàbria: Oscar Martinez, va tornar a competir en terres càntabres acabant en 19a posició.

Vitòria-Gasteiz Ironman: Sobre distància ironman, tres gladiadors del Tàrraco van acudir per assaborir la distància 3,8-180-42. Jordi Garcia, amb fascitis plantar acudir per nedar i pedalar i sobreviure corrent, ja que es recupera encara de la lesió. Va finalitzar amb un temps de 10h 12'12 "entre els 100 primers classificats de la prova. Dani Martín no va poder finalitzar la prova en arrossegar uns dolors aguts a la planta del peu després d'haver realitzat el sector de natació i ciclisme. Álvaro Herrera va acabar la prova baixant en uns segons de les 13h podent així aconseguir un somni, assaborir i pair un triatló distància Ironman.

Social Port de la Bonaigua - Llac de St. Maurici: Jonathan Morales, Pere Mallafré, Santi Hernando, Marc Caparrós i Rafa Prado es van desplaçar a la Guingueta d'Àneu per realitzar una sortida ciclista de grup on van ascendir un dels ports més coneguts del país com és el Port de la Bonaigua i després a través del Parc Nacional d'Aigüestortes van ascendir a un dels emblemes d'aquest parc, a els Llacs de St. Maurici. El 21 d'agost realitzaran una altra social ciclista a la Vall de Boí.
Triatló de la Vila Skoda sèries (Barcelona): Raúl Gómez va acabar en segona posició per darrere d'Albert Parreño i per davant de Aaron Pagès.

Triatló de Vic: Possiblement el triatló més bonic de Catalunya. Es res al Pantà de Sau, es pedaleja per un circuit exigent i es corre pel casc antic de Vic, un dels nostres triatletes, Jordi Trapé va finalitzar en segona posició a pocs segons de Cristian Baizan, el guanyador de la prova. Al costat d'ell van participar Jorge de Andrés que va acabar en la posició 39 fent un dels millors parcials a peu. En la prova open d'aquest triatló, Jonathan Márquez va acabar en 8a posició.

Felicitats a tota la secció i els seus esportistes per les diferents participacions i triomfs!

Triatló juliol 1. CNTàrraco

Triatló juliol 2. CNTàrraco

Triatló juliol 3. CNTàrraco

Triatló juliol 4. CNTàrraco

Triatló juliol 5. CNTàrraco

Triatló juliol 6. CNTàrraco

Triatló juliol 7. CNTàrraco

Triatló juliol 8. CNTàrraco

Triatló juliol 9. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center