Actualitat

Notícies

13-07-2015

Campionat d'Espanya Absolut i Junior a les piscines Picornell

El passat cap de setmana es va disputar el Campionat d'Espanya Absolut i el Campionat d'Espanya Junior a les piscines Picornell, a la muntanya olímpica de Monjuïc.

Per part del CN Tàrraco van participar Laura López als 50 braça, Albert Filella als 50 lliures, Cesar Espresati als 100 papallona i als 100 i 200 Lliures.

A la categoria júnior, César Espresati va passar a la final de la tarda als 200 papallona assolint la setena posició defintiva. Als 200 lliures va millorar la seva millor marca personal, 1.59.80. (14è lloc) i als 100 lliures també va assolir la millor marca personal amb un temps de 54.88. (13è lloc).

Jordi Romero va realitzar millor marca personal tan als 100 papallona 1.00.77 (28è lloc) com als 200 papallona 2.16.16 (27è lloc).

Albert Filella va estar molt aprop de la seva millor marca personal als 50 lliures amb un temps de 24.11. (20è.). 

Laura López, única nedadora participant del Tarraco, va estar també molt aprop de la seva millor marca personal als 50 braça 0,35.12 (40è lloc).

El fet de competir només un cop, al matí, i de no poder passar a les finals de la tarda, resta possibilitats de fer un campionat amb millors marques personals, però cal ser positiius i valorar el fet de poder participar en aquest campionat de tant nivell ja que, aquest fet, ja és un gran premi.

Cal valorar la motivació, dedicació i esforç d'aquest esportistes que, durant tota la temporada, han estat entrenant per a competir en aquest esdeveniment esportiu.

Enhorabona a tots!!

Campionat d'Espanya Absolut i Junior a les piscines Picornell. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center