Actualitat

Notícies

11-07-2015

Èxit del I Campus Internacional de Sincronitzada

Aquest estiu, per primera vegada al Club, la secció de Sincronitzada ha celebrat del 6 a l'11 de juliol, el I Campus Internacional de Natació Sincronitzada.

Un grup de 60 nedadores, d'entre 8 i 25 anys, de les quals la meitat provenen de diferents clubs esportius de Bèlgica, entrenaran tècnica a les nostres piscines de 9.30h a 17.30h. Es tracta d'un campus de perfeccionament de sincronitzada on s'han realitzat exercicis de tècnica, coreografia, dansa i control postural.

L'objectiu d'aquest campus és créixer com a secció i millorar a nivell esportiu, però l'experiència ha estat interessant també a nivell cultural. Totes les nenes i noies estrangeres han estat acollides per les famílies de les nedadores del Tàrraco, que també han participat al Campus, i d'aquesta manera han pogut conèixer mútuament l'idioma i els costums.

A més, a banda dels entrenaments esportius, també s'han impartit per a totes elles classes de Zumba i de Pilates. Durant les tardes, a més, s'han realitzat visites turístiques a la nostra ciutat per a totes les noies que ens han visitat per primera vegada. Han conegut la Tàrraco Romana, les nostres platges i l'entorn més proper.

El dissabte 11 de juliol, últim dia del Campus Internacional, les 60 nedadores han realitzat una exhibició al Parc Aquàtic Aquòpolis de La Pineda, com a cloenda de l'estada.

 

Campus Internacional 1. CNTàrraco

Campus Internacional 2. CNTàrraco

Campus Internacional 3. CNTàrraco

Campus Internacional 4. CNTàrraco

Campus Internacional 5. CNTàrraco

Campus Internacional 6. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center