Actualitat

Notícies

10-07-2015

Antonio Gil, un nedador xilè amb el Tàrraco

Antonio Gil, un nedador xilè de 15 anys, forma part temporalment de l'equip de nedadors del Tàrraco, des de l'any passat, quan li ho permeten les seves vacances i visita la seva família a Reus.

Gil entrena al Stadio Italiano de Santiago de Xile durant 6 mesos amb Pepe Vázquez, entrenador de la selecció de Natació cubana. es tracta d'un entrenament dur: "Entre el matí i la tarda nedo 14 km. M'aixeco a les quatre i quart per comença a les cinc a la piscina, fins les set. Després de l'escola, entreno de 16h a 18h" explica Gil. A més, tres dies a la setmana també entrena al gimnàs i, dos dies, realitza exercicis de lligues de terra. Reconeix que el seu entrenament és dur, però aquest esport li agrada i en gaudeix. 

Al seu país, ha estat Campió de Xile en la categoria Juvenil A al 2000-2001 i ha participat amb la Selecció Xilena de natació als Campionats Sudamericans, obtenint un 6è. lloc en els 200m braça i en els 100m braça.

Antonio ha estat molt ben acollit al Club Natació Tàrraco i ha pogut participar amb el Club, en els darrers dies, en el Campionat de Catalunya en el qual ha obtingut dues medalles: Segon lloc i Medalla de Plata per 100m Braça i tercer lloc i Medalla de Bronze per 200m Braça.

A nivell professional, Antonio Gil ho té clar, "vull dedicar-me a entrenar fort un parell d'anys i després acabar els meus estudis". 

Gràcies Antonio, esperarem la teva propera visita! :-)

Antonio Gil. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center