Actualitat

Notícies

01-07-2015

Grans resultats de la Secció de Triatló

Fa dues setmanes que la Secció de Triatló del Tàrraco té molta activitat en quant a la seva participació en diferents proves. Destaquem, a l'AQUATLÓ de VILANOVA, la victòria de Raúl Gomez, enhorabona i esperem poder seguir conquistant reptes junts. A BH MONTGAT CAMPIONAT CATALUNYA TRI SPRINT grups d'edat, Jordi Trapé Pérez es va proclamar 4rt absolut i 3er sub-23 ocupant, en tots els moments de la prova, posicions d'honor. Destaquem també el 17è lloc de Raúl Larrosa en categoria cadet i la participació de Fran Grima, Raúl Larrosa i Jonathan Márquez.

També hem estat a TRI LD MONEGROS, a la XTERRA BASQUE COUNTRY, BH MONTGAT Campionat Catalunya TRI SPRINT i al Campionat Espanya TRIATLÓ mitja distància a València.

També hem estat presents  a la II MILLA MARINA DE CAMBRILS, amb un bon nombre d'integrants del Club que van tenir presècnia en aquesta jove prova d'aigües obertes. 

Marc Rastrilla, Santi Hernando, Pere Mallafré, Rafa Prat i Marc Caparrós es van donar cita a la TRI LD MONEGROS, una prova consolidada en el calendari nacional de llargues distàncies. La prova disputada a Sant Juan de Flumen (Huesca), va portar als nostres triatletes a nedar 1,8km, 72km de bici i 14km de cursa a peu. Rafa Prado va acabar el 21è., Marcos Rastrilla el 56è, 103è per a Marc Caparros, Pere Mallafré el 114è i Santi Hernando el 124è. 

XTERRA BASQUE COUNTRY, va portar a la família Trapé a competir en terres del País Basc, més concretament entre Landa i Oñati. Jordi Trapé Pérez després de sortir primer dels 1000m de natació i romandre en aquest lloc després 30 km de BTT, cercava un lloc al pòdium, però una baixada física el va relegar a la 13ena posició arribant així amb el seu pare Jordi Trapé Garrós que va finalitzar amb el mateix temps en 14ena posició. Tots dos van ser primer SUB23 i primer VETERÀ 2. 

BH MONTGAT CAMPIONAT CATALUNYA TRI SPRINT grups d'edat, Jordi Trapé Pérez es va proclamar 4rt absolut i 3er sub-23 ocupant, en tots els moments de la prova, posicions d'honor. Destaquem també el 17è lloc de Raul Larrosa en categoria cadet.

CAMPIONAT D'ESPANYA TRIATLÓ MITJA DISTÀNCIA a València, disputada aquest passat cap de setmana amb dues representacions del Club. Rafa Prado, en categoria èlit va acabar 49è amb nova remuntada a peu després de patir una punxada a la roda del darrere al km 70 quan es trobava situat entre els 30 primers classificats. Jonathan Morales, va acabar 54è. del seu grup d'edat.

Estem en temporada de tris i proves multidisciplinars, dóna gust observar com, pas a pas, la Secció va fent camí! Gràcies pel vostre suport i enhorabona a tots!

 

Secció Triatló. CNTàrraco

Secció Triatló. CNTàrraco

Secció Triatló. CNTàrraco

Secció Triatló. CNTàrraco

Secció Triatló. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center