Actualitat

Notícies

22-06-2015

La secció de Sincronitzada, 2n. de Catalunya en coreografia combinada a la COPA CATALUNYA

Ahir al matí, diumenge 21 de juny, el Club va acollir la Copa Catalunya en categoria absoluta, on hi van participar 105 nedadores de 8 clubs catalans en rutina combinada i duets.

Els Clubs participants van ser: Club Natació Reus Ploms, Club Natació Calella, Escola Sincro Piscina Sant Jordi, CN Sincronitzada Torredembarra, Club Esportiu Europa Sport Centre, Natació Joan Pelegrí, Club Natació Berga-El tossalet i el CN Tàrraco. El CN Tàrraco va presentar 2 duets i una coreografia combinada, que va quedar SEGONA de Catalunya en obtenir uns excel·lents resultats fruits de l'esforç de tot els curs.

També ahir a la tarda, el Club va rebre la 3ra jornada de la Categoria Interclubs, hi van participar 20 clubs amb un total de 380 nedadores: AE Sincro Mataró, Amics de Riudoms, Europa Sports Centre, CE Natagona, CN Berga-El Tossalet, CN Calella, CN Cardedeu, CN Granollers, CN Kallipolis, CN Lleida, CN Minorisa, CN Molins, CN Pinetons Cardedeu, CN Reus Ploms, CN Sabadell, Sincro Sant Cugat, Natació Joan Pelegrí, Sincro Valfago, Sincro Torredembarra i CN Tàrraco. En aquesta categoria el Tàrraco va presentar una coreografia combinada a nivell 2, 2 a nivell 3 i 1 a nivell 4. També 2 duets al nivell 4, el duet format per la Berta i la Judit Boronat van quedar 2nes en el 4rt. nivell, la secció va obtenir la 2na posició en puntuació per Clubs.

La jornada esportiva es va celebrar durant tot el dia, de 08h a 20h i més de 800 persones dels diferents clubs catalans s'hi van aplegar per animar i veure les joves nedadores.

 

2nes a Copa Catalunya. CNTàrraco

premiades . CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center