Actualitat

Notícies

15-06-2015

Un cap de setmana intens pels nostres nedadors!

Aquest cap de setmana ha estat ple de competicions per part dels nostres nedadors! Per una banda, els nedadors/es categoría Benjamí han participat a la Final Territorial a la piscina del CN Minorisa (Manresa) i, per una altra banda, el nedadors del Primer Equip han participat al Trofeu Ciutat de Reus.

Pel que fa en la categoria Benjamí, tots ells han obtingut uns molt bons resultats. Tots els nedadors han fet millors marques personals i es mereixen una molt bona felicitació! S'ha fet un bon treball durant tota la temporada i així ho han demostrat aquest cap de setmana! Des d'aquí i en nom de la seva entrenadora, Marta Morrón, els volem felicitar a cadascun i sobretot dir que la Marta està més que orgullosa del seu esforç i de les ganes de millorar i guanyar que tenen.

Classificació de la Q64:

- Lautaro 16è
- Jesús 54è
- Angés 2a
- Lucía 5a
- Laia Duch 52a
- Paula Francés 26a
- Nerea 50a

100 lliures
Jesús: 57è

200 estils:
Nerea: 25a
Paula 17a

Pel que fa al Trofeu Ciutat de Reus, hi van participar els nedadors del 1er equip. Ha estat la primera competció en piscina de 50 m. exterior. El CN Reus Ploms ha celebrat la seva XXXIX edició i la fórmula competitiva d'aquest trofeu és la suma de les proves de 100 metres als quatre estils (nedador complet).

Al matí, les inclemències metereològiques van condicionar el desenvolupament normal de la competició ja que va caure una pluja fina i continuada. A les classificacions finals del Nedador Complet cal destacar que fins a 9 nedadors del CN Tàrraco han pujat al podi final a les seves categories. Concretament: Miquel Ángel Lara, tercer a la categoria Infantil Masculí; Marta Romero, guanyadora i seguida per Julia Heredia i Anna Astasio en la categoria Infantil Femenina; Categoria Júnior Masculina, Jordi Romero seguit d'Oriol Legarre que han estat els primers classificats i, a la classificació categoria Absoluta, Albert Filella va quedar segon i la Laura López i la Raquel Cruces van quedar segona i tercera. També van participar al Trofeu Ciutat de Reus, Sabina Martinez, Silvia Pradas, Lavinia Petrut, Marta Ros, Anna Claver, Alba González, Sergio Bessa, Josep Maria Cantons, Pol San Gregorio, Adrià Prades i Roger Caparrós.

Enhorabona a Tots!!

 

Final Territorial. CNTàrraco

Final Territorial 2. CNTàrraco

Trofeu Ciutat de Reus. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center