Actualitat

Notícies

11-05-2015

Estades Esportives d'Estiu

Ja hem començat amb les inscripcions de les Estades Esportives d'Estiu que celebrem al Club des de fa més de 20 anys! 

Al llarg dels anys, hem descobert que l'activitat física enriqueix en valors de manera amena als nens i nenes i els ajuda a desenvolupar-se motriument, cognitivament, i sobretot, socialment.

A les Estades, pensem en l'educació integral dels infants, tenint en compte totes les dimensions de la persona. Volem treballar de forma global. Desenvolupant la part afectiva (vivencial i emocional), cognitiva (aprenentatge), transcendent (contemplació) i social (valors i relacions).

Es pretén que els nens i nenes aprenguin a assolir responsabilitats, a compartir tasques, a treballar per objectius comuns, a prendre decisions i gestionar el seu temps, i sobretot, que es diverteixin a l'hora que assoleixen uns valors que els facin créixer personalment.

Les Estades Esportives d'estiu que ofereix el Club, es realitzen durant el mesos de juny, juliol, agost i setembre, i estan adreçades a nens i nenes, de tres fins a catorze anys. La realització de les activitats es porta a terme principalment dins de les instal·lacions del Club, però també hi ha moments per sortir i fer activitats en altres ambients, com ara: la platja, la nostra ciutat i voltants.

Consulta els preus a Tarifes Estades Viu l'Estiu

Viu l'Estiu al CN Tàrraco!. CNTàrraco

Tarifes Estades Viu l'Estiu. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center