Actualitat

Notícies

11-05-2015

Estrenem nova web!

El Club Natació Tàrraco estrena nova web, amb un disseny modern i àgil on la imatge pren força. Podreu trobar tota la informació sobre les diferents seccions, activitats, quotes, horaris, seguir les competicions i els nostres resultats... ara tot més a mà, pensant en tu.

La web serà el nostre vehicle més important per difondre tot allò que fem i promoure l'esport i els seus valors, com sempre ens ha caracteritzat. Especial importància atorguem a qui és qui al Club per tal que la comunicació amb els vostres entrenadors i els monitors sigui més fàcil i més còmode.

Quatre són els esdeveniments esportius que organitza el Club a la nostra ciutat: Cursa Tàrraco - La Mina, II Travessia Open Water, Triatló Popular Ciutat de Tarragona i 24h de Natació. A la nova web trobareu tota la informació sobre aquests esdeveniments que són ja marca CNT. 

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center