Activitats

Campus Esportiu Estiu

L'activitat física enriqueix en diferents valors i de manera amena als nens i nenes i els ajuda a desenvolupar-se motriument, cognitivament, i sobretot, socialment.

 


 

Descripció

El Campus Esportiu d'aquest any s'ha plantejat tenint en compte el mínim contacte entre nens i nenes de diferents edats, atenent a la normativa establerta davant la crisi sanitària del COVID19.

Per això, s'establiran horaris d'entrada i sortida escalonats, horaris diferenciats per als diversos espais de les instal·lacions i ràtios per grups i responsable adequats a la situació actual. També es seguiran estrictes mesures d'higiene i desinfecció de materials i espais.

 

Fa més de 20 anys que el Club Natació Tàrraco organitza en cada periode de vacances escolar, un espai obert a als nens i nenes de tota la ciutat, on l'esport s'utilitza exclusivament com a eina lúdica i educativa.

Amb una nova Coordinació hem organitzat per tot l'estiu el Campus Esportiu del Tàrraco per a nens i nenes de 3 a 16 anys perquè coneguin i practiquin diferents activitats esportives. bàdminton, esports aquàtics, bàsquet, atletisme, aikido, tennis taula...

Oferirem un programa complet perquè els més joves de la família s'ho passin d'allò més bé, a la vegada que practicaran diversos esports, sempre activitats avalades per monitors titulats.

A més, realitzarem l'aprenentatge amb un mètode de seguiment en grups reduïts, des de la perspectiva del joc i amb la màxima seguretat.

 

 

 

Monitors

campus@cntarraco.cat

Horaris

Juny, juliol, agost i setembre de 2020

Del 22 de juny al 10 de setembre

Horari de de 09.00 a 14.00h (sense dinar) o de 09.00 a 15.00h (amb dinar)

 

Acollida de 08.00 a 09.00h, sempre amb reserva prèvia

 

Pdf > Horaris i Preus

Pdf > FULL INSCRIPCIÓ CAMPUS ESPORTIU ESTIU 2020


 

 

 

Notícies


14-04-2019

La rosa de Sant Jordi, amb el Tàrraco!

Celebra Sant Jordi amb el Tàrraco! El dimarts 23 d'abril, vendrem roses a la recepció del Club durant tot el dia i també estarem en una parada a la Rambla Nova, al tram entre Sant Agustí i...

Llegir més

 

12-02-2019

Els dimecres a la tarda, CIET amb els més petits!

El Centre d'Iniciació Esportiva Tàrraco torna aquest mes de març pels més petits de casa, de 3 a 6 anys, tinguin o no problemes de motricitat i cognitivitat. Les sessions motrius es treballen...

Llegir més

 


 

APUNTA'T

Preus:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center