Activitats

Judo

El judo és un art marcial i activitat de lluita d'origen japonès


 

Descripció

El Judo és un esport olímpic d'origen japonès, el nom el qual pot traduir-se com "el camí de la suavitat". Aquest art marcial va ser creat pel mestre Jigoro Kano en l'any 1882. El mestre Kano va recopilar l'essència tècnica i tàctica de dues de les antigues escoles de Jiu Jitsu, aquestes van ser la Tenjin Shin'Yo Ryu i la Kito Ryu, que es basaven en la lluita cos a cos i que eren practicades pels guerrers medievals amb armadura o samurai en el camp de batalla fins a l'inici del segle XIX al Japó. Aconseguint reunir-les en una de sola: El Judo, dins de la seva escola: L'Kodokan.

El Judo s'ha convertit en un esport de combat olímpic i s'ha anat especialitzant en els llançaments, les submissions, i les estrangulacions; deixant de banda els cops, desarmaments, diverses luxacions articulars i els mètodes de reanimació, per fer-se més esportiu.

És un dels quatre estils principals de lluita esportiva més practicats avui en dia a tot el món. La UNESCO va declarar el Judo com el millor esport inicial formatiu per nens i joves de 4 a 21 anys, ja que permet una "eduació física integral", potenciant, per mitjà del coneixement d'aquest esport, totes les seves possibilitats psicomotrius (ubicació espacial, perspectiva , ambidextrisme, lateralitat, llançament, parla, arrastrares, salts, rotacions, caigudes, coordinació conjunta i independent de les dues mans i peus, etc.) i de relació amb les altres persones, fent ús del joc i la lluita com a element integrador-dinamitzador i introduint la iniciació tècnic-tàctic esportiva de forma adaptada. A més de buscar un condicionament físic general idoni, a similitud de la natació i la gimnàstica artística.

El COI ho considera l'esport més complet i que promou valors com l'amistat, la participació, el respecte i l'esforç per millorar.
 

Entrenador i Responsable tècnic

judo@cntarraco.cat

Jordi Duran

Jordi Duran

Responsable activitat i Entrenador

 

Horaris de les classes

Per a nens/es de 5 a 11 anys:

Dilluns i Dimecres de 17:30h a 18:15h


 

Notícies


11-12-2017

Guanyadors del Pintanadales

Ja tenim els guanyadors del Pintanadales!! Sergi Galindo de la secció de Waterpolo, ha obtingut el Primer premi, pel seu dibuix tan detallista. El Segon classificat ha estat la Martina Carrasco,...

Llegir més

 

01-12-2017

CASAL DE NADAL AL CLUB!

Fa més de 20 anys que el Club Natació Tàrraco organitza el Casal d'Estiu en cada periode de vacances escolar, un espai obert a als nens i nenes de tota la ciutat, on l'esport s'utilitza...

Llegir més

 


 

APUNTA'T

Preus:

1 dia no soci: 22 euros/mes

1 dia soci: 20 euros/mes

 

2 dies no soci: 35 euros/mes 

2 dies soci: 30 euros/mes

 

 

 

 

des de 20.00 €/mes

 

 


 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

Cursa Tàrraco La Mina

Maig 2017

 

Arriba la 19ena edició d'aquesta reconeguda CX Cursa Tarraco - La Mina que aplegarà centenars de participants. Vols ser un d'ells?

 

 

III Tàrraco Aigües Obertes

3 de setembre de 2017

 

Reserva't el dia! El proper 3 de setembre, t'esperem a la Platja Llarga.

 

 

24 Hores de Natació

15 i 16 de Setembre 2017

 

Participa a les 24 Hores del Club!! Entrada lliure i gratuïta

 

 

Triatló Popular Ciutat de Tarragona

 

El Triatló Popular Ciutat de Tarragona és una prova amb l'objectiu de promocionar i divulgar l'esport del triatló en el seu caire més popular.

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

Mediaframe Producciones S.L.

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Quiropráctica Específica

Aquopolis

Beep

Pcbox

Pccoste

viascass

Pelostop