Activitats

Judo

El judo és un art marcial i activitat de lluita d'origen japonès


 

Descripció

El Judo és un esport olímpic d'origen japonès, el nom el qual pot traduir-se com "el camí de la suavitat". Aquest art marcial va ser creat pel mestre Jigoro Kano en l'any 1882. El mestre Kano va recopilar l'essència tècnica i tàctica de dues de les antigues escoles de Jiu Jitsu, aquestes van ser la Tenjin Shin'Yo Ryu i la Kito Ryu, que es basaven en la lluita cos a cos i que eren practicades pels guerrers medievals amb armadura o samurai en el camp de batalla fins a l'inici del segle XIX al Japó. Aconseguint reunir-les en una de sola: El Judo, dins de la seva escola: L'Kodokan.

El Judo s'ha convertit en un esport de combat olímpic i s'ha anat especialitzant en els llançaments, les submissions, i les estrangulacions; deixant de banda els cops, desarmaments, diverses luxacions articulars i els mètodes de reanimació, per fer-se més esportiu.

És un dels quatre estils principals de lluita esportiva més practicats avui en dia a tot el món. La UNESCO va declarar el Judo com el millor esport inicial formatiu per nens i joves de 4 a 21 anys, ja que permet una "eduació física integral", potenciant, per mitjà del coneixement d'aquest esport, totes les seves possibilitats psicomotrius (ubicació espacial, perspectiva , ambidextrisme, lateralitat, llançament, parla, arrastrares, salts, rotacions, caigudes, coordinació conjunta i independent de les dues mans i peus, etc.) i de relació amb les altres persones, fent ús del joc i la lluita com a element integrador-dinamitzador i introduint la iniciació tècnic-tàctic esportiva de forma adaptada. A més de buscar un condicionament físic general idoni, a similitud de la natació i la gimnàstica artística.

El COI ho considera l'esport més complet i que promou valors com l'amistat, la participació, el respecte i l'esforç per millorar.

Preus i horaris aquí


Pdf > Preus i Horaris

 

Entrenador i Responsable tècnic

judo@cntarraco.cat

Jordi Duran

Jordi Duran

Responsable activitat i Entrenador

 

Horaris de les classes

Judo infantil

D'octubre a juny

De 5 a 16 anys:

Dilluns i Dimecres de 17:30h a 18:15h

Dilluns i Dimecres de 18:30h a 19:15h

 

Adults (a partir de 16 anys):

Dimarts i dijous de 20.30h a 22.00h


 

 

 

Notícies


17-01-2020

NOVA PROMOCIÓ: 3x6!

Perquè tenim l'objectiu de procurar pel teu benestar i salut, t'oferim una nova promoció! Compra 3 sessions de FISIOTERAPIA i, a canvi, obtindràs: 1 sessió més de Fisio (vàlida fins el 30 de...

Llegir més

 

07-01-2020

PROMOCIÓ: Fes-te soci del Tàrraco per només 1 euro!

Fes-te soci del Tàrraco per només 1 euro*! Aquest mes de gener, comencem amb super rebaixes! Ara, per només 1 euro et podràs donar d'alta del CN Tàrraco i gaudir de les nostres...

Llegir més

 


 

APUNTA'T

Preus:

1 dia no soci: 22 euros/mes

1 dia soci: 20 euros/mes

 

2 dies no soci: 35 euros/mes 

2 dies soci: 30 euros/mes

 

 

 

 

des de 20.00 €/mes

 

 


 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

24 Hores de Natació

13 i 14 de Setembre 2019

 

Participa a les 24 Hores del Club!! Entrada lliure i gratuïta

 

 

V Tàrraco Aigües Obertes

7 de setembre de 2019

 

Reserva't el dia! El proper 7 de setembre, t'esperem a les platges de Tarragona!

 

 

Cursa Tàrraco La Mina

Maig 2018

 

Arriba la 20ena edició d'aquesta reconeguda CX Cursa Tàrraco - La Mina que aplegarà centenars de participants. Apunta't i gaudeix del recorregut!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center